Kutyabarát étterem a Városligetben, ahol a kóbor kutyákat is szívesen látják

showKapubanner();
kapubanner
kapubanner
kapubanner
hirdetes

Látogass el kedvenceddel te is a főváros legjobb kutyabarát éttermébe!

Kósa Krisztina

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

 

Ha valaki a belvárosi nyüzsgést szereti, vagy Budapestnek azt a szegletét, ahol egy helyen több kulturális intézmény is található – mint például múzeum, állatkert, tó, éttermek -, minden bizonnyal a Városligetre gondol. Emellett pedig jó páran járnak ide a környékről kutyát sétáltatni is, hisz sok a zöld. 

Kutyabarát Városliget

 

Ha már a fővárosban járunk - akár vidékiként, akár turistaként -, a Városligetet semmiképpen sem érdemes kihagyni a látnivalók közül. Abban az esetben viszont, ha itt élünk a környéken, és van kisállatunk is, már tudjuk jól, milyen is, amikor minden nap este lejön az ember a kutyával sétálni, és gyönyörködik a kivilágított intézmények szépségében. Ez mind szép és jó, az azonban már kevésbé, hogy ha betérnénk valahová enni egy finomat, az esetek 90%-ában zárt ajtókat döngetünk, ha vinnénk a kutyánkat is.

hirdetes

 

Ha azt szeretnéd, hogy a kutyád is jól érezze magát…

 

Magyarországon ez nem újdonság, ugyanis még nem megszokott, hogy ne csak a gazdi érezhesse jól magát egy ilyen alkalommal, hanem a házi kedvenc is. Nem nagyon van még kultúrája az úgymond állatos vendéglőknek, pedig igény lenne rá. És ha már itt tartunk, azt is fontos lenne figyelembe venni, és egyre több helyen bevezetni, amit a Városliget Café & Restaurant évek óta. Náluk ugyanis, ha valaki bekopogtat az ajtón, hogy elnézést, találtam egy itt kóborló, elveszett kutyust, nem tudnak-e segíteni, akkor az a válaszuk, hogy de.

 

Mit tegyél, ha elveszett kutyával találkozol?

 

Rendelkeznek chipleolvasóval, vagyis ha konkrét gazdáé a kutya, pillanatok alatt kiderülhet, hogy kié is, és máris mindenki jól járt: az állat, mert meglesz a gazdája, a gazdi, mert megtalálták elveszett kedvencét, és az is, aki bevitte, hiszen alapjában véve a Városliget legjobb étterméről beszélgetünk, ahol még ilyen extrának nevezhető funkció is megtalálható a repertoárban. Ha te is kipróbálnád a kutyáddal együtt, csak kattints ide a részletekért, és jelezd feléjük is, hogy kutyával érkeznél.

 

 

Lapozz a többi információért!

 

 

Kutyabarát Városliget

 

Mivel alapvetően egy kutyasétáltatás nem öt perc, ezért mindenki számolhat azzal, hogy jobb idő esetén egy órát is simán eltölt a zöldben úgy, hogy észre sem veszi magát. És egy órás séta bizony-bizony oda vezet, hogy előbb utóbb megéhezünk, kedvencünk pedig megszomjazik. Hacsak nem vagyunk olyan elvetemültek, hogy vittünk magunkkal kutyakulacsot, kézenfekvőnek tűnik, hogy ha már ott kószálunk a Városliget Café & Restaurant mellett, beüljünk enni valami finomat.

 

Kutyabarát étterem a javából

 

Alapvetően kutyabarát étteremnek vallja magát, ám ennek valódi jelentését akkor értjük csak meg, ha már bent vagyunk, és megdöbbenve tapasztaljuk, hogy a felszolgáló kedvesen érdeklődik, hogy hozhat-e egy kis vizet a szemmel láthatóan fáradt és lihegő kutyánknak.  

 

Mivel a pesti kutyások nagy része a Ligetbe jár sétáltatni, így az, hogy a Városliget Café ennyire odafigyel rájuk, nagyszerű érzés, és az is nagyon pozitív, hogy ők már nyitottak az efféle újdonságokra. 

 

hirdetes
hirdetes
További cikkek ebben a témában
hirdetes
anya anyaság apa baba család cuki gyerek gyerekek gyereknevelés háziállat kislány könyv nevelés tanács

Szótár

Gyerekvitaminok

A gyerekek sajnos fogékonyak a megbetegedésre, így nagyon fontos, hogy kiemelt figyelmet... Tovább

Tovább a lexikonra
hirdetes

Hasznos volt számodra ez a cikk?

Mondd el mennyire!

Szavazatok száma: 200

Átlagos értékelés: 4.8