Dunyha Vendéglő - kutyabarát megoldás, ha ennél egy jó

showKapubanner();
kapubanner
kapubanner
kapubanner
hirdetes

Kutyával/gyerekkel étterembe? Mégis hová?

Kósa Krisztina

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

 

Sok olyan állatbarát van, akinek eszébe sem jut, hogy ne vigye magával kis (vagy nagyobbacska) kedvencét, ha szeretne egy jót enni. Ugyanez a helyzet a gyerekekkel is, akik bizony időnként nem viselik túl jól a vendéglők megkötéseit. Vannak azonban olyan éttermek, melyek előszeretettel látják vendégül a kisgyerekes és kutyás családokat is. Ilyen például a Dunyha Vendéglő

Dunyha - kutyabarát vendéglő

 

A Dunyhában pontosan tudják, milyen is az a gazdi, aki nem csak állatként, hanem barátként, társként tekint a kutyájára, és ennek megfelelően szeretné elvinni magával akkor is, ha ebédelni szeretne – és nem egy talponállóban, hanem egy rendes étteremben. Ilyenkor Magyarországon a legtöbb ember inkább alapból el sem viszi a kutyust, hanem kénytelen otthon hagyni, vagy ha például vásárolni kell egy-egy boltban (gondoljunk itt csak egy egyszerű barkácsáruházra), akkor is muszáj kint megkötnie az állatot, mert az üzletek szabályzatai nem engednek semmi ilyesmit.

hirdetes

 

Ha te is szeretnél egy jót enni, és közben örülni annak, hogy kedvenced is veled együtt lehet, látogass el ide a még több információért!

 

 

 

És vonatkozik ez a gyerekekre is, hiszen sok helyen néznek ferde szemmel, ha egy kisgyerek nem éppen úgy viselkedik a vendéglőben, ahogyan az elvárt lenne (felnőttektől, jegyzem meg).

Itt – a Dunyhában – ilyen nincs. Toleránsak és empatikusak mind a kutyás, mind a gyerekes családokkal.

Profiljukban is benne van, hogy ők kutyabarát hely. És manapság ez nagy előnyt jelent sok-sok vendéglátóipari egységgel szemben, hiszen a legtöbb ajtajára méretes betűkkel ki van írva, hogy: „Kutyát behozni tilos!”.

 

Mindez a kedvezmény – miszerint a négylábú barát is bemehet „ebédelni” – télen és nyáron egyaránt él, ugyanis a nagy melegekben a teraszon lehet pihenni a kedvencekkel együtt a kellemes, zöld környezetben, míg ha már hűvösebb az idő, a belső térben melegedhet gazdi és kutyusa egy kiadós séta után. És ha már itt tartunk, nem árt megjegyezni, hogy a kutya kényelmére ugyanúgy figyelnek, mint a gazdiéra: a négylábú társak is kapnak friss vizet, hogy kényelmük maximális lehessen.

 

Lényeg a lényeg, a kutyák is megérdemlik a törődést, és ha már vendéglőről van szó, akkor a kedves vendégek is. Igazán örvendetes, hogy kezdenek itthon is lazulni a szigorú szabályok, és mintha már nyitnánk a nyugatabbra teljesen elfogadott értékek felé. Nem is kell messzire mennünk, Ausztriában ugyanis a legtöbb áruházba már beengedik a kis kedvenceket, legyen az egy Media Markt vagy a Shopping City Süd a határtól nem messze. És ezt a tendenciát erősíti most a Dunyha Vendéglő is azzal, hogy tárt karokkal fogadja a négylábú vendégeket is.

 

hirdetes
hirdetes
További cikkek ebben a témában
hirdetes
anya anyaság apa baba család cuki gyerek gyerekek gyereknevelés háziállat kisfiú kislány kreatív nevelés tanács táplálkozás

Szótár

Konferencia helyszín Budapest

Egy konferencia helyszín kiválasztása a legnagyobb feladat a szervezés során, hiszen a legtöbb... Tovább

Gyermekbarát hotel

A tökéletes családi nyaralás   Akinek van gyermeke, az tudja jól, hogy gyerkőccel... Tovább

Tovább a lexikonra
hirdetes

Hasznos volt számodra ez a cikk?

Mondd el mennyire!

Szavazatok száma: 155

Átlagos értékelés: 4.7