Egy inspiráló film - A jövő kezdete

kapubanner
kapubanner
kapubanner
hirdetes

A jövő kezdete - egy inspiráló film

Rezsóanyu

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

 

Van néhány olyan film, amit újra, meg újra megnézek, s azt gondolom, hogy mindenkinek látnia kell!  Ez egy ilyen film! Olyan fantasztikus gondolatok vannak benne, amiről szeretném ha így élnénk mindannyian!

 

Add tovább mozgalom

Történetünk főhöse egy 12 éves kisfiú, Trevor.

Egy érdekes házi feladatot kapnak, mégpedig azt, hogy javítsák meg a világot!  Trevor ezt szó szerint érint, és nagyon komolyan veszi. Szerinte igenis lehetne Tökéletes Világot alkotnunk, csakis rajtunk múlik. Ezért megalkotja az "Add tovább" mozgalmat. Megpróbál kapcsolatba lépni a világgal, mert szerinte még minden emberben ott rejlik a jó! Fantasztikus tervet eszel ki, amivel, ha beválna,  tényleg mindent átalakíthatna. Csupán három emberen kell segítenie, akiknek meg kell igérniük, hogy köszönetképpen ők is segítenek három-három másik rászorulón.

hirdetes

 

Egy csodálatos gondolat Trevortól:  "... Vannak akik megijednek attól, hogy másként is élhetnének,... és attól, hogy a világ mégsem annyira sz@r.   ... Vannak akik úgy hozzászoknak a dolgokhoz, még a rossz dolgokhoz is, hogy nem mernek változtatni. Az ilyen emberek feladják! S ha ők feladják, mindenki veszít!"

 

Bár ő azt hiszi, nem sikerült, de mégis rengeteg ismeretlen követője akadt.

 

Nézz meg a filmből egy kis részletet!

 

 

Forrás: Belair Entertainment: Pay it forvard

hirdetes
hirdetes

Még több cikk

A leggyakoribb gyerekkori félelmek

2018-02-26

A leggyakoribb gyerekkori félelmek

Teljesen természetes, hogy a gyerekek félnek bizonyos dolgoktól. Amíg nem ismerik a világot, addig a félelmek igencsak meghatározhatják az életüket. Szülőként az a feladatunk, hogy az ilyen helyzeteket elmagyarázzuk nekik és megnyugtassuk őket, hogy a világ bizony nem olyan rettenetes, mint azt képzelik.

Hogyan óvd meg gyermeked egészségét

2018-02-20

Hogyan óvd meg gyermeked egészségét

Nagyon fontos, hogy az egészséges életmódot minél előbb beépítsük a mindennapjainkba, amit érdemes kisgyermekorban elkezdeni. Minél hamarabb neveljük rá gyermekeinket az egészséges életmódra, annál hamarabb és könnyebben épül be mindenapi életükbe. Szűlőként elsődleges feladatunk, hogy gyermeinknek biztosítsunk az egészséges életet.

Hogyan beszéljünk a szexualitásról?

2018-02-25

Hogyan beszéljünk a szexualitásról?

A gyerek életébe egyre hamarabb betör a szexualitás témája, így egy szülő sem ússza meg, hogy a még mindig tabunak számító témát elővegye otthon. Te mit szeretnél, ha gyerekedet az internet vagy te magad világosítod fel a megfelelő szexualitásról? Ha rosszkor, rossz helyről jön az információ, az komoly gondot is okozhat a későbbi szexualitás szempontjából.

Mit tehet egy szülő, ha válogat a gyerek?

2018-02-20

Mit tehet egy szülő, ha válogat a gyerek?

Sok szülő számára jelent problémát, hogy a gyerkőc túlságosan válogatós. Nem hajlandó minden ételt elfogyasztani, így pedig félő, hogy a szervezete sem jut elegendő vitaminhoz, és a szükséges tápanyagokhoz. Néhány tipp segítségével sokat segíthetsz a kicsinek és magadnak is a probléma orvoslásában. Íme a legjobb trükkök a probléma megoldásához!

További cikkek ebben a témában
hirdetes
gyerekek iskola kisfiú nevelés videó

Szótár

Konferencia helyszín Budapest

Egy konferencia helyszín kiválasztása a legnagyobb feladat a szervezés során, hiszen a legtöbb... Tovább

Felújítás utáni takarítás

Felújítás, festés, mázolás, burkolás utáni teljeskörű takarításra azért van szükség,... Tovább

Tovább a lexikonra
hirdetes
IRATKOZZ FEL A HÍRLEVELÜNKRE!X
Tippek, tanácsok gyerekekről, gyereknevelésről szülőknek! Szeretnél elsőkézből értesülni a legfrissebb hírekről?


A 'FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE' gomb megnyomásával hozzájárulást adsz a hírlevelek fogadásához és elfogadod az Adatvédelmi Szabályzatunkat.