A MÜPA vasárnapja: Cifra Palota

kapubanner
kapubanner
kapubanner
hirdetes

Cifra Palota a MÜPA-ban

Kósa Krisztina

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

 

Még nincs tavasz, de a Művészetek Palotája már most is szuperebbnél szuperebb programokkal várja a gyerekeket. Mivel kicsi korban kiemelten fontosak a fejlesztő játékok, a MÜPA az élen jár ezek lebonyolításában. Ha téged is érdekel a hétvégi móka, gyertek nyugodtan!

Vasárnap a MÜPA-ban: Cifra Palota

 

Mi sem lehet szórakoztatóbb, mint a gyermekünkkel elmenni egy kellemes hétvégi programra, mely egy olyan hatalmas kulturális központ szervezésében bonyolódik, mint a Művészetek Palotája, vagyis a MÜPA. Van itt minden, mi szem-szájnak ingere, és előszeretettel adnak lehetőséget kicsiknek, nagyoknak, de még felnőtteknek is a kikapcsolódásra. Értelemszerűen azonban előbb-utóbb mindenki megéhezik, és ilyenkor a legkézenfekvőbb megoldás, ha a közelben keresünk valamit.

hirdetes

 

Ha a program elnyerte tetszésedet, és eljöttök, ne hagyjátok ki azt a nagyszerű lehetőséget sem, hogy egy ilyen szuper időtöltés után egyetek egy jót ITT, hiszen a Bohém Étterem a MÜPA épületén belül található. 

 

 

Mivel hétvégén a legtöbben szeretünk pihenni, ideális választás lehet ez a lehetőség, mely Cifra Palota néven fut, hiszen ez elsősorban azokat a gyerekeket és családokat várja, akik aktívan, kreatívan, tartalmas programokkal szeretnék eltölteni az idejüket egy kellemes vasárnapi napon. A színpadon zenés tánc- és meseelőadások lesznek láthatók, emellett pedig az előcsarnok területén megrendezett zenei és kreatív foglalkozások, készségfejlesztő programok és játékok kapcsolódnak majd a programsorozat heti témájához, valamint a Művészetek Palotájának más előadásaihoz is.

 

Kreativitásban nem lehet hiány, ez bizonyos, és az is teljesen egyértelmű, hogy a hangulatos környezetben még a legkisebbek is jól érzik majd magukat.

Kétség sem férhet hozzá, hogy egy ilyen kellemes időtöltés, mint egy vasárnapi Cifra Palota, egyértelműen hozzájárul gyermekünk egészséges szellemi és lelki fejlődéséhez.

 

Korosztály: 0-12 év

 

hirdetes
hirdetes
További cikkek ebben a témában
hirdetes
anya anyaság apa baba család cuki egészség fejlesztő gyerek gyerekek gyereknevelés iskola játék kisbaba kisbabád kisfiú kislány kreatív mese mozgás nevelés óvoda tanács tanulás

Szótár

Hiperaktivitás

A hiperaktivitás  A szó jelentése "túlműködés",... Tovább

Vasárnapi ebéd

Vasárnapi ebéd, vagy más néven Sunday Brunch egy olyan közös családi program, emlynek... Tovább

Tovább a lexikonra
hirdetes

Hasznos volt számodra ez a cikk?

Mondd el mennyire!

Szavazatok száma: 224

Átlagos értékelés: 5.0