A MÜPA vasárnapja: Cifra Palota

kapubanner
kapubanner
kapubanner
hirdetes

Cifra Palota a MÜPA-ban

Kósa Krisztina

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

 

Még nincs tavasz, de a Művészetek Palotája már most is szuperebbnél szuperebb programokkal várja a gyerekeket. Mivel kicsi korban kiemelten fontosak a fejlesztő játékok, a MÜPA az élen jár ezek lebonyolításában. Ha téged is érdekel a hétvégi móka, gyertek nyugodtan!

Vasárnap a MÜPA-ban: Cifra Palota

 

Mi sem lehet szórakoztatóbb, mint a gyermekünkkel elmenni egy kellemes hétvégi programra, mely egy olyan hatalmas kulturális központ szervezésében bonyolódik, mint a Művészetek Palotája, vagyis a MÜPA. Van itt minden, mi szem-szájnak ingere, és előszeretettel adnak lehetőséget kicsiknek, nagyoknak, de még felnőtteknek is a kikapcsolódásra. Értelemszerűen azonban előbb-utóbb mindenki megéhezik, és ilyenkor a legkézenfekvőbb megoldás, ha a közelben keresünk valamit.

hirdetes

 

Ha a program elnyerte tetszésedet, és eljöttök, ne hagyjátok ki azt a nagyszerű lehetőséget sem, hogy egy ilyen szuper időtöltés után egyetek egy jót ITT, hiszen a Bohém Étterem a MÜPA épületén belül található. 

 

 

Mivel hétvégén a legtöbben szeretünk pihenni, ideális választás lehet ez a lehetőség, mely Cifra Palota néven fut, hiszen ez elsősorban azokat a gyerekeket és családokat várja, akik aktívan, kreatívan, tartalmas programokkal szeretnék eltölteni az idejüket egy kellemes vasárnapi napon. A színpadon zenés tánc- és meseelőadások lesznek láthatók, emellett pedig az előcsarnok területén megrendezett zenei és kreatív foglalkozások, készségfejlesztő programok és játékok kapcsolódnak majd a programsorozat heti témájához, valamint a Művészetek Palotájának más előadásaihoz is.

 

Kreativitásban nem lehet hiány, ez bizonyos, és az is teljesen egyértelmű, hogy a hangulatos környezetben még a legkisebbek is jól érzik majd magukat.

Kétség sem férhet hozzá, hogy egy ilyen kellemes időtöltés, mint egy vasárnapi Cifra Palota, egyértelműen hozzájárul gyermekünk egészséges szellemi és lelki fejlődéséhez.

 

Korosztály: 0-12 év

 

hirdetes

Még több cikk

A leggyakoribb gyerekkori félelmek

2018-02-26

A leggyakoribb gyerekkori félelmek

Teljesen természetes, hogy a gyerekek félnek bizonyos dolgoktól. Amíg nem ismerik a világot, addig a félelmek igencsak meghatározhatják az életüket. Szülőként az a feladatunk, hogy az ilyen helyzeteket elmagyarázzuk nekik és megnyugtassuk őket, hogy a világ bizony nem olyan rettenetes, mint azt képzelik.

Mikorra fejlődik ki teljesen az agy?

2018-02-18

Mikorra fejlődik ki teljesen az agy?

Minden szülő tudni akarja, hogy mikorra fejlődik ki teljesen gyermekének agya. Az agy fejlődése viszont korántsem olyan egzakt dolog, mint gondolnánk. Lehet erre a kérdésre jól válaszolni? Érdemes végig aggódni éveketaz agyfejlődéssel kapcsolatban? Milyen alap dolgokat kell ismernünk ahhoz, hogy szülőként képben legyünk a normális agyfejlődés üteme kapcsán?

Hogyan beszéljünk a szexualitásról?

2018-02-25

Hogyan beszéljünk a szexualitásról?

A gyerek életébe egyre hamarabb betör a szexualitás témája, így egy szülő sem ússza meg, hogy a még mindig tabunak számító témát elővegye otthon. Te mit szeretnél, ha gyerekedet az internet vagy te magad világosítod fel a megfelelő szexualitásról? Ha rosszkor, rossz helyről jön az információ, az komoly gondot is okozhat a későbbi szexualitás szempontjából.

A vetélés leggyakoribb okai

2018-02-26

A vetélés leggyakoribb okai

Fájdalmas, gyakran kibírhatatlan egy magzat elvesztése. Főleg akkor, ha nehezen jött össze a terhesség. Akárhogy is nézzzük, utána kell járni a lehetséges okoknak, hogy a következő terhességnek már félelem nélkül és sokkal nagyobb reményekkel vághassunk neki. A cikkben összegeztük a vetélés lehetséges okait, amit mindenképpen csak irányadónak szánunk.

További cikkek ebben a témában
hirdetes
anya anyaság apa baba család cuki egészség fejlesztő gyerek gyerekek gyereknevelés iskola játék kisbaba kisbabád kisfiú kislány kreatív mese mozgás nevelés óvoda tanács tanulás

Szótár

Hemangióma - Mit jelent?

A Hemangióma  (haemangioma) a vérereket képző szövet jóindulatú... Tovább

Gyerekbarát étterem

Ha étterembe megyünk, gyakran otthon kell hagynunk a gyerekeket, hiszen az étterem többi... Tovább

Tovább a lexikonra
hirdetes