A MÜPA vasárnapja: Cifra Palota

showKapubanner();
kapubanner
kapubanner
kapubanner
hirdetes

Cifra Palota a MÜPA-ban

Kósa Krisztina

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

 

Még nincs tavasz, de a Művészetek Palotája már most is szuperebbnél szuperebb programokkal várja a gyerekeket. Mivel kicsi korban kiemelten fontosak a fejlesztő játékok, a MÜPA az élen jár ezek lebonyolításában. Ha téged is érdekel a hétvégi móka, gyertek nyugodtan!

Vasárnap a MÜPA-ban: Cifra Palota

 

Mi sem lehet szórakoztatóbb, mint a gyermekünkkel elmenni egy kellemes hétvégi programra, mely egy olyan hatalmas kulturális központ szervezésében bonyolódik, mint a Művészetek Palotája, vagyis a MÜPA. Van itt minden, mi szem-szájnak ingere, és előszeretettel adnak lehetőséget kicsiknek, nagyoknak, de még felnőtteknek is a kikapcsolódásra. Értelemszerűen azonban előbb-utóbb mindenki megéhezik, és ilyenkor a legkézenfekvőbb megoldás, ha a közelben keresünk valamit.

hirdetes

 

Ha a program elnyerte tetszésedet, és eljöttök, ne hagyjátok ki azt a nagyszerű lehetőséget sem, hogy egy ilyen szuper időtöltés után egyetek egy jót ITT, hiszen a Bohém Étterem a MÜPA épületén belül található. 

 

 

Mivel hétvégén a legtöbben szeretünk pihenni, ideális választás lehet ez a lehetőség, mely Cifra Palota néven fut, hiszen ez elsősorban azokat a gyerekeket és családokat várja, akik aktívan, kreatívan, tartalmas programokkal szeretnék eltölteni az idejüket egy kellemes vasárnapi napon. A színpadon zenés tánc- és meseelőadások lesznek láthatók, emellett pedig az előcsarnok területén megrendezett zenei és kreatív foglalkozások, készségfejlesztő programok és játékok kapcsolódnak majd a programsorozat heti témájához, valamint a Művészetek Palotájának más előadásaihoz is.

 

Kreativitásban nem lehet hiány, ez bizonyos, és az is teljesen egyértelmű, hogy a hangulatos környezetben még a legkisebbek is jól érzik majd magukat.

Kétség sem férhet hozzá, hogy egy ilyen kellemes időtöltés, mint egy vasárnapi Cifra Palota, egyértelműen hozzájárul gyermekünk egészséges szellemi és lelki fejlődéséhez.

 

Korosztály: 0-12 év

 

hirdetes
hirdetes
További cikkek ebben a témában
hirdetes
anya anyaság apa baba család cuki egészség fejlesztő gyerek gyerekek gyereknevelés iskola játék kisbaba kisbabád kisfiú kislány kreatív mese mozgás nevelés óvoda tanács tanulás

Szótár

Rendezvényhelyszín Budapest

Egy tökéletes rendezvényhelyszín Budapesten a város központjában helyezkedik el, mégis... Tovább

Vidéki wellness hotel

Belföldi nyaralás   Belföldön is szerezhetünk felejthetetlen élményeket, ha... Tovább

Tovább a lexikonra
hirdetes

Hasznos volt számodra ez a cikk?

Mondd el mennyire!

Szavazatok száma: 224

Átlagos értékelés: 5.0