Gyereknapi Minimax Családi Vasárnap a Symbolban

showKapubanner();
kapubanner
kapubanner
kapubanner
hirdetes

Gyereknapi Minimax Családi Vasárnap a Symbolban

Nagy I.R.

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

 

Nehéz jó gyereknapi programot találni, de nekem azt hiszem sikerült. Itt mindent megvan, ami a gyerekeknek kell: játékok, ugrálóvár, Riska ajándékok, meglepetések, Macikutya és Picicica (a Minimax sztárjai), lufi hajtogató vagy bohóc, mini pizza sütés, kézműves foglalkozás és még játszó színpad is.

Gyereknapi Családi Vasárnap

Nem tudom miért van az, hogy sokkal jobban esik az étel, ha elém teszik és nem én kell megfőzzem. Gyerekként még nem értékeljük az ilyesmit, csak amikor már saját családunk van és ránk hárul a felelősség, hogy finom legyen, tápláló, de egészséges, ugyanakkor mindenki szeresse, és persze az sem hátrány, ha nem kell órákig a konyhában szobroznom. Ráadásul nehéz az egész családnak eleget tenni, mert a férjem húst-hússal enne, a gyerekek a desszertre pályáznak, de ha mégis sikerül őket nagy nehezen meggyőzzem, akkor is inkább a sültkrumpli és az egészségtelen ételek garmada, amit szívesen fogyasztanak. Örömmel és szeretettel főzök nekik, hiszen imádom őket, de nagyon jól esett, amikor a férjem előrukkolt azzal az ötlettel, hogy vasárnap menjünk el a Symbol Családi Vasárnapra.

hirdetes

Igazából csalódott voltam, hogy elmarad a Balatoni hétvége és ő ezzel akart kedveskedni. Akkor voltunk először Minimax Családi Vasárnapon. Nekem felnőtt fejjel is hihetetlen élmény volt, komolyan mondom. Annyira színes, sokoldalú, annyi programmal, játékkal volt tele, talán én még jobban élveztem, mint a gyerekek. Arról nem is beszélve, hogy olyan jó volt kicsit együtt lenni. Megismerkedtünk egy kedves családdal, akik nem messze laknak tőlünk, olyan jó érzés, amikor új emberekkel ismerkedsz meg, ráadásul a gyerekek egy óvodába járnak.

Olyan jó hangulat volt, annyira tetszett – úgy döntöttem, hogy most vasárnap én hívom el a családot, ráadásul itt a gyereknap és azt olvastam, hogy valami különlegességgel készülnek.

2 hete is szuper volt, nagyon finomak voltak az ételek és hatalmas volt a választék, szóval meglepem magunk, miért is ne?! Hallottam, hogy most még több játék lesz, gyereknapi ugrálóvár, Riska ajándékok, meglepetések, Macikutya, Picicica, lufihajtogatás, mini pizza sütés – felsorolva is elfáradtam. :)

Már 2 hete is részt akartam venni a Facebook játékukon, csak mindig későn jutott eszembe. 4 fős családi ebéd a főnyeremény (2 gyerek, 2 felnőtt részére), és tényleg csak egy megosztás. Lehet trükközök és megosztom többször is ;)

Ha érdekel, itt találjátok a játékot: https://www.facebook.com/symbolbudapest/photos/a.109267902471687.14404.107441012654376/1116245315107269/?type=3&theater

Érdemes azonban biztosra menni és asztalt foglalni, ha ezúttal épp nem Te nyernél:  http://www.symbolbudapest.hu/asztalfoglalas.html

További infókat pedig itt találtok: http://www.symbolbudapest.hu/csaladi-vasarnap-es-sunday-brunch.html

hirdetes
hirdetes
További cikkek ebben a témában
hirdetes
anya anyaság apa család cuki gyerek gyerekek

Szótár

Hemangióma - Mit jelent?

A Hemangióma  (haemangioma) a vérereket képző szövet jóindulatú... Tovább

Gyerekprogramok Budapesten

Nektek is sok gondot okoz megfelelő gyermekprogramot Budapesten találni? Ha nem tudjátok, hogy... Tovább

Tovább a lexikonra
hirdetes

Hasznos volt számodra ez a cikk?

Mondd el mennyire!

Szavazatok száma: 114

Átlagos értékelés: 4.7