Romantikus étterem, amely gyerekbarát - itt tényleg szívesen látnak csemetéddel is!

kapubanner
kapubanner
kapubanner
hirdetes

Megjött a baba, hiányzik a romantika? Íme egy csodálatos hely a belváros szívében, ahol bepótolhatod a romantikus pillanatokat!

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

 

Ha édesanya vagy, biztosan neked is ismerős ez az érzés… Megszületett a babád, és felhőtlenül boldog vagy – de azért van, ami hiányzik. Ilyen például a romantika, ami babád érkezése előtt mindennapos volt, most azonban egy-egy lopott percnél többet aligha tölthettek pároddal, hiszen a legtöbb helyen még Te érzed magad kellemetlenül, hogy babával érkeztél… Ugye, tudod miről beszélek?!

Romantika  gyerekkel - egy gyerekbarát étterem a Városligetben

Így volt ez nálunk is. Aztán megtaláltuk a tökéletes helyet a város szívében, ami visszaadta a meghitt pillanatokat számunkra!

 

Egy bababarát étterem a főváros közepén, ahol tényleg örömmel fogadják egész családod! – A Városliget Café & Bar

(forrás: http://www.varosligetcafe.hu)

 

Kisbabám megszületése óta sok mindenről le kell mondanunk párommal. Habár legszívesebben minden időnket kislányunkkal töltenénk, mégis néha kell egy kis fellélegzés a babával járó terhek alól. Mivel ez elég nehezen kivitelezhető, sokszor már elég kimerültek vagyunk. Ez több feszültséget is okozott már. Gondoltuk, ezt valahogy jobb lenne elkerülni. Viszont sehogy sem találtunk rá megoldást. Arra gondoltunk, beülhetnénk valahova, egy szép estét eltöltve együtt, de sehogy sem tudtuk elintézni, hogy a lányunkra vigyázni tudjon valaki arra a pár rövidke órára.

hirdetes

Egy kisebb keresés után viszont végre megtaláltuk, amit kerestünk!  Egy gyerekbarát étterem, amely nem csak hangoztatja ezt – hanem tényleg segítőkészen, örömmel fogadtak mindhármunkat! Végre együtt tudtunk lenni anélkül, hogy ez bárkinek is gondot jelentett volna! Külön akadálymentesített feljáró vezet az étterembe, ahol a babakocsival sem kellett bajlódni egy percig sem – sőt, a pincérek ahogy észrevették érkezésünk, egyből a segítségünkre siettek! Ezt eddig sajnos sehol sem tapasztaltuk.

A hely egyszerűen meseszép! Modern, és mégis érződik rajta a történelmi múlt. A kettő együtt valami nagyon különleges harmóniát alkot..

 

(forrás: http://www.varosligetcafe.hu)

 

Ne mondj le a romantikáról a babád miatt sem!

Nyáron még inkább csak ajánlani tudom, a kiülős terasz rész miatt! Csodaszép a kilátás is kintről és bentről egyaránt!

A kislányunkat nagyon jól elszórakoztatták a pincérek, addig mi nyugodtan el tudtuk fogyasztani a finom ételeket. Tudtunk egy kis időt egymásra szánni, mégis mind együtt voltunk! Nem tudom, hány helyen lehetne erre lehetőség, főleg. Külön meglepetésként ért a pincérek felkészültsége: pontosan tudták, milyen szükségletei vannak egy ilyen családnak, és semmit sem kellett külön kérnünk. Szívből merem ajánlani őket, hiszen nem csak a hangulat és a kiszolgálás, de az étel is kiváló volt. Összességében egy tökéletes délutánt töltöttünk itt hármasban, romantikázva :)

 

 

Ha Te sem találsz ilyen csendes, gyönyörű helyet ahol babáddal is szívesen látnak, nézd meg a honlapjukat ide kattintva, és foglalj asztalt a Városliget Café-ban: Bababarát étterem Városliget.

Mi biztosan visszatérünk még ide!

 

 

hirdetes
hirdetes
hirdetes

Szótár

Vidéki wellness hotel

Belföldi nyaralás   Belföldön is szerezhetünk felejthetetlen élményeket, ha... Tovább

Esküvőhelyszín Budapesten

Ha most készültök összekötni az életeteket, akkor bizonyára már tudjátok, hogy az... Tovább

Tovább a lexikonra
hirdetes

Hasznos volt számodra ez a cikk?

Mondd el mennyire!

Szavazatok száma: 197

Átlagos értékelés: 5.0