Nem tudod hova vidd a családot hétvégén?

kapubanner
kapubanner
kapubanner
hirdetes

Nem tudod hova vidd a családot vasárnap?

Nagy I.

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

 

Manapság egyre divatosabbá vált a „Sunday brunch” fogalma, a legtöbb étterem felkínál olyan lehetőséget a családosoknak, hogy együtt legyenek, jókat egyenek, mindezt elérhető áron.

Symbol Családi Vasárnap

Néhány hónappal ezelőtt, fogtam a kis családomat, és elkezdtünk dúskálni a Budapesti Sunday brunch lehetőségek tengerében. Teszteltük őket egytől-egyig… legalább is azokat, melyek szimpatikusnak tűntek elsőre.

Jobnál jobb helyek, ételek, de hamar rájöttünk arra, hogy ez csak számunkra jó, hiszen a feleségem élvezi azt, hogy nem kell főznie, csak csinosan felöltözik, én élveztem, hogy neki több ideje és türelme marad rám és a gyerekekre, viszont a srácok erősen unták.

hirdetes

Sajnos sokszor ez volt a tapasztalat.

Végül megtaláltuk az igazit, ami mindenki számára a tökéletes helynek bizonyult.

Azért is mondom, hogy végül, mert sajnos ebben a szezonban most vasárnap rendeznek utoljára Családi Vasárnapot.

Remélem kárpótolja majd a srácokat, hogy lesz Tompeti és Barátai koncert, kézműves foglalkozás, pizza sütés, lufi hajtogató, vagy bohóc, és ezen kívül játszó színpad is.

Ráadásul legutóbb Macikutya, és Picicica is részt vettek – a Minimax gyermekcsatorna népszerű sztárjai, és még sok egyéb szórakozási lehetőség volt.

Ízlések és pofonok – szokták mondani, de egy biztos, mi sehol nem találtunk ennyire színes és sokoldalú vasárnapi rendezvényt, ahol a család össze tagja jól érezheti magát – szóval party szervezés felsőfokon :) .

Lehet szólok még néhány családos barátomnak is :) pár lépés csak a Puskás Pancho Sport Pub, amíg a gyerekek koncerteznek, mi megnézünk a fiúkkal egy meccset és bedobunk egy jó sört.

Majdnem elfelejtettem! Van egy Facebook nyereményjáték is, ahol 4 fős családi ebédet tudtok nyerni (2 felnőtt és 2 gyerek részére), na meg a koncertjegyek :)https://www.facebook.com/symbolbudapest/photos/a.109267902471687.14404.107441012654376/1120730837992050/?type=3&theater

De asztalt is foglalhattok itt:

http://www.symbolbudapest.hu/asztalfoglalas.html

 

A családdal érdemes ezen kívül esetleg egy közös kikapcsolódásra menni, méghozzá olyan helyre, ami 100%-ban gyermekbarát szállást biztosít. 

hirdetes
hirdetes

Még több cikk

Hogyan beszéljünk a szexualitásról?

2018-02-25

Hogyan beszéljünk a szexualitásról?

A gyerek életébe egyre hamarabb betör a szexualitás témája, így egy szülő sem ússza meg, hogy a még mindig tabunak számító témát elővegye otthon. Te mit szeretnél, ha gyerekedet az internet vagy te magad világosítod fel a megfelelő szexualitásról? Ha rosszkor, rossz helyről jön az információ, az komoly gondot is okozhat a későbbi szexualitás szempontjából.

A leggyakoribb gyerekkori félelmek

2018-02-26

A leggyakoribb gyerekkori félelmek

Teljesen természetes, hogy a gyerekek félnek bizonyos dolgoktól. Amíg nem ismerik a világot, addig a félelmek igencsak meghatározhatják az életüket. Szülőként az a feladatunk, hogy az ilyen helyzeteket elmagyarázzuk nekik és megnyugtassuk őket, hogy a világ bizony nem olyan rettenetes, mint azt képzelik.

Mikorra fejlődik ki teljesen az agy?

2018-02-18

Mikorra fejlődik ki teljesen az agy?

Minden szülő tudni akarja, hogy mikorra fejlődik ki teljesen gyermekének agya. Az agy fejlődése viszont korántsem olyan egzakt dolog, mint gondolnánk. Lehet erre a kérdésre jól válaszolni? Érdemes végig aggódni éveketaz agyfejlődéssel kapcsolatban? Milyen alap dolgokat kell ismernünk ahhoz, hogy szülőként képben legyünk a normális agyfejlődés üteme kapcsán?

Jó hír, ha füllentett a gyerek?

2018-02-18

Jó hír, ha füllentett a gyerek?

Nincs olyan gyerek, aki így vagy úgy, de ne tanulná meg és alkalmazná a füllentést. Biztos, hogy rossz hatással van ez a fejlődésére? Milyen következményei lehetnek a sorozatos füllentésnek? Mit tegyünk, ha rendszeressé válik a füllentés? Milyen ára van igazmondásnak és annak, ha kicsit szépítünk a valóságon?

További cikkek ebben a témában
hirdetes
anya anyaság apa család cuki gyerek gyerekek kisfiú kislány táplálkozás

Szótár

Kemence

A kemencében készült ételek utánozhatatlan ízvilágát szinte mindenki szereti, hiszen ez a... Tovább

Rendezvényhelyszín Budapest

Egy tökéletes rendezvényhelyszín Budapesten a város központjában helyezkedik el, mégis... Tovább

Tovább a lexikonra
hirdetes