Így próbálják kimondani első szavaikat a kisbabák

kapubanner
kapubanner
kapubanner
hirdetes

Amikor a kisbabák első szavaikat próbálgatják – a legcukibb videó!

MC

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

 

Ennivaló videó néhány nagyon beszédes kisbabáról, akik egyszerűen nem tudják abbahagyni a fecsegést! A szülők büszkesége és boldogsága ilyenkor mérhetetlen!

Így próbálják kimondani első szavaikat a kisbabák

Kevés olyan pillanat van, ami olyan fontos egy kisbaba életében, mint amikor az első szó elhagyja a pici száját. Ehhez talán csak az mesés első lépések foghatók.

 

A kisbabák és a beszéd

 

Eleinte a kisbabák csupán sírással kommunikálnak. Hangosan és gyakran. Szerencsére idővel egy jelentős lépést tesznek majd a fejlődésben, ami lehetővé teszi számukra, hogy szavakkal is kifejezhessék magukat.

hirdetes

 

Akárcsak az első lépések, az első szavak sem jönnek azonnal. A sírás mellé hamarosan megérkezik gügyögés is – a pici ilyenkor kísérletezik először a hangokkal: figyeli a reakciónkat, válaszolni próbál, és kezdetleges, mégis nagyon fontos emberi kapcsolatokat épít.

 

Amikor a babák ’beszélni’ kezdenek, először természetesen nem fogjuk érteni, hogy mit szeretnének mondani. Ez a kezdetleges beszéd sokat elmond a csecsemő tanulási készségéről az alapján, hogy hány hangot volt képes megjegyezni és leutánozni.

 

Mennyi idősen számíthatunk arra, hogy babánk beszélni kezd? Az elképesztően édes videó és még több magyarázat a következő oldalon!

hirdetes
hirdetes
További cikkek ebben a témában
hirdetes
baba cuki videó

Szótár

Mumpsz

A mumpsz egy fertőző vírusos betegség, ami elsősorban a nyálmirigyeket támadja meg. A... Tovább

Rendezvényhelyszín Budapest

Egy tökéletes rendezvényhelyszín Budapesten a város központjában helyezkedik el, mégis... Tovább

Tovább a lexikonra
hirdetes
IRATKOZZ FEL A HÍRLEVELÜNKRE!X
Tippek, tanácsok gyerekekről, gyereknevelésről szülőknek! Szeretnél elsőkézből értesülni a legfrissebb hírekről?


A 'FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE' gomb megnyomásával hozzájárulást adsz a hírlevelek fogadásához és elfogadod az Adatvédelmi Szabályzatunkat.