Gyerek- és kutyabarát étterem!

kapubanner
kapubanner
kapubanner
hirdetes

Gyerekbarát télen-nyáron: ez a Dunyha - bármi áron!

Kósa Krisztina

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

 

Ha étterembe megyünk, gyakran otthon kell hagynunk a gyerekeket, hiszen a vendéglő többi vendégét zavarhatja a kicsik nyüzsgése, hangoskodása. Egyre több azonban a gyerekbarát étterem hazánkban, így Budapesten is, ahol szívesen látják a kicsiket. Egyre több helyen fogadják a gyerekeket kis ajándékokkal, meglepetésekkel, programokkal és nő azon éttermek száma is, ahol van játékokkal telepakolt gyereksarok is.

Kutya- és gyerekbarát vendéglő

 

A Dunyha Vendéglőt Budapest legjobb éttermei közt említhetjük, ez egészen biztos. Ugyan valamelyest kijjebb esik a belvárostól, ám egy nyári hétvégi utat mindenképpen megér. Ez a főváros első libaétterme is egyben, ahol kedvünkre válogathatunk a házias ízekből. Annyiféle módon készíti el a szárnyasokat, hogy bizonyára annak is tartogat még meglepetéseket, aki igazi szakértő a témában. Az ételekhez friss, házi készítésű kenyeret szolgálnak fel, amit az udvaron található kemencében sütnek. 

hirdetes

 

Mindemellett gyerek- és kutyabarát hely is, melyek ugyan szaporodnak, de még mindig nincsenek elegen az országban. Gondoljunk csak bele egy kicsit, milyen is, ha az embernek gyermeke születik, és onnantól már a kényelem egy más szintjét is megismeri. Vagyis kénytelen megismerni – valljuk be őszintén. 

 

 

És bizony, sok helyen még mindig nem megoldott, hogy legyen egy kis sarok, ahová a lurkók elvonulhatnak, és rajzolhatnak, mesét nézhetnek vagy kirakózhatnak. Vagyis a világon senkit nem zavarnak abban, hogy nyugodtan elfogasztahassa az ebédjét vagy vacsoráját.

Nos, egy ilyen hely a Dunhya Vendéglő is, mely nem a belvárosban található, ahol állandó a nagy nyüzsi, hanem egy nyugpdtabb, csendesebb részén Budapestnek. És ide még a kutyusodat is magaddal hozhatpd, hiszen őt is kiszolgálják! wink

 

Ha felkeltette érdeklődésedet, keresd fel te is őket ide kattintva, és érdeklődj nyári ajánlatukról! 

 

 

hirdetes
hirdetes
További cikkek ebben a témában
hirdetes
anya anyaság apa baba gyerek gyerekek gyereknevelés háziállat

Szótár

Hiperaktivitás

A hiperaktivitás  A szó jelentése "túlműködés",... Tovább

Csapatépítő tréning

A csapatépítő tréning lehetővé teszi, hogy a cég munkatársai közelebb kerüljenek... Tovább

Tovább a lexikonra
hirdetes

Hasznos volt számodra ez a cikk?

Mondd el mennyire!

Szavazatok száma: 169

Átlagos értékelés: 4.8