Gyerek- és kutyabarát étterem!

showKapubanner();
kapubanner
kapubanner
kapubanner
hirdetes

Gyerekbarát télen-nyáron: ez a Dunyha - bármi áron!

Kósa Krisztina

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

 

Ha étterembe megyünk, gyakran otthon kell hagynunk a gyerekeket, hiszen a vendéglő többi vendégét zavarhatja a kicsik nyüzsgése, hangoskodása. Egyre több azonban a gyerekbarát étterem hazánkban, így Budapesten is, ahol szívesen látják a kicsiket. Egyre több helyen fogadják a gyerekeket kis ajándékokkal, meglepetésekkel, programokkal és nő azon éttermek száma is, ahol van játékokkal telepakolt gyereksarok is.

Kutya- és gyerekbarát vendéglő

 

A Dunyha Vendéglőt Budapest legjobb éttermei közt említhetjük, ez egészen biztos. Ugyan valamelyest kijjebb esik a belvárostól, ám egy nyári hétvégi utat mindenképpen megér. Ez a főváros első libaétterme is egyben, ahol kedvünkre válogathatunk a házias ízekből. Annyiféle módon készíti el a szárnyasokat, hogy bizonyára annak is tartogat még meglepetéseket, aki igazi szakértő a témában. Az ételekhez friss, házi készítésű kenyeret szolgálnak fel, amit az udvaron található kemencében sütnek. 

hirdetes

 

Mindemellett gyerek- és kutyabarát hely is, melyek ugyan szaporodnak, de még mindig nincsenek elegen az országban. Gondoljunk csak bele egy kicsit, milyen is, ha az embernek gyermeke születik, és onnantól már a kényelem egy más szintjét is megismeri. Vagyis kénytelen megismerni – valljuk be őszintén. 

 

 

És bizony, sok helyen még mindig nem megoldott, hogy legyen egy kis sarok, ahová a lurkók elvonulhatnak, és rajzolhatnak, mesét nézhetnek vagy kirakózhatnak. Vagyis a világon senkit nem zavarnak abban, hogy nyugodtan elfogasztahassa az ebédjét vagy vacsoráját.

Nos, egy ilyen hely a Dunhya Vendéglő is, mely nem a belvárosban található, ahol állandó a nagy nyüzsi, hanem egy nyugpdtabb, csendesebb részén Budapestnek. És ide még a kutyusodat is magaddal hozhatpd, hiszen őt is kiszolgálják! wink

 

Ha felkeltette érdeklődésedet, keresd fel te is őket ide kattintva, és érdeklődj nyári ajánlatukról! 

 

 

hirdetes
hirdetes
További cikkek ebben a témában
hirdetes
anya anyaság apa baba gyerek gyerekek gyereknevelés háziállat

Szótár

Kávézó Budapesten

Egy kávézó Budapesten remek választás lehet egy randevúra, egy baráti vagy egy családi... Tovább

Családi hosszú hétvége

Egy családi hosszú hétvége megszervezése nem egyszerű feladat. Ilyenkor érdemes egy olyan... Tovább

Tovább a lexikonra
hirdetes

Hasznos volt számodra ez a cikk?

Mondd el mennyire!

Szavazatok száma: 169

Átlagos értékelés: 4.8