A PontVelem Okos Program a tudatos diákok és iskolák programja, mert értékes nyereményekkel játékos formában ösztönöz a szelektív hulladékgyűjtésre, a pénzügyi tudatosságra és a fenntartható életmódra.

kapubanner
kapubanner
kapubanner
hirdetes

Bankolj, gazdálkodj, gyarapodj és nyerj a PontVelem programmal!

VZs

A PontVelem Okos Program a tudatos diákok és iskolák programja, mert értékes nyereményekkel játékos formában ösztönöz a szelektív hulladékgyűjtésre, a pénzügyi tudatosságra és a fenntartható életmódra. Idén ősszel elindították a BankVelem pénzügyi oktató, ismeretterjesztő programot, ami szervesen ráépül a már eddig is futó szelektív gyűjtésre, pontgyűjtésre. A bővüléssel tovább nőnek az iskola, a kapcsolattartó tanár és a diákok nyerési lehetőségei és egyre változatosabb, izgalmasabb játékokat, versenyeket kínálnak mindenkinek.

Bankolj, gazdálkodj, gyarapodj és nyerj a PontVelem programmal!

A versenyek lényege, hogy az alapvető pénzügyi, banki ismereteket játékos formában, de valós környezetben ismerhessék meg a diákok, mindeközben értékes nyeremények is markukat üthetik úgy, mint például egy Samsung okostelefon, táblagép, mini-hifi vagy akár egy 120 000.- Ft értékű Campz kétnyelvű (angol-magyar) egyhetes nyári kalandtábor, a Bakonyban.

 

BankVelem verseny általános iskolák részére is!

hirdetes

 

A PontVelem Okos Programmal az iskolák is csak nyerhetnek!

 

Az első iskolai nyereményjáték ebben a tanévben, a BankVelem beindító verseny, melynek lényege, hogy az 50 leggyorsabb iskola, ahol lesz 5 új PontBank Professzor és 5 új diák regisztráció, Samsung terméket nyer. Az 50 nyertes iskola kapcsolattartói közül pedig 10 szerencsés tanár kerül kisorsolásra majd, akik egyenként 2 fős 2 éjszakás pihentető hétvégét zsebelhetnek be, félpanziós ellátással.

hirdetes
hirdetes
hirdetes

Szótár

Hemangióma - Mit jelent?

A Hemangióma  (haemangioma) a vérereket képző szövet jóindulatú... Tovább

Bababarát étterem Budapest

Ha egy megfelelő étteremet keresünk babával, nem egyszerű a helyzet, hiszen számtalan étterem... Tovább

Tovább a lexikonra
hirdetes
IRATKOZZ FEL A HÍRLEVELÜNKRE!X
Tippek, tanácsok gyerekekről, gyereknevelésről szülőknek! Szeretnél elsőkézből értesülni a legfrissebb hírekről?


A 'FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE' gomb megnyomásával hozzájárulást adsz a hírlevelek fogadásához és elfogadod az Adatvédelmi Szabályzatunkat.