A PontVelem Okos Program a tudatos diákok és iskolák programja, mert értékes nyereményekkel játékos formában ösztönöz a szelektív hulladékgyűjtésre, a pénzügyi tudatosságra és a fenntartható életmódra.

showKapubanner();
kapubanner
kapubanner
kapubanner
hirdetes

Bankolj, gazdálkodj, gyarapodj és nyerj a PontVelem programmal!

VZs

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

 

A PontVelem Okos Program a tudatos diákok és iskolák programja, mert értékes nyereményekkel játékos formában ösztönöz a szelektív hulladékgyűjtésre, a pénzügyi tudatosságra és a fenntartható életmódra. Idén ősszel elindították a BankVelem pénzügyi oktató, ismeretterjesztő programot, ami szervesen ráépül a már eddig is futó szelektív gyűjtésre, pontgyűjtésre. A bővüléssel tovább nőnek az iskola, a kapcsolattartó tanár és a diákok nyerési lehetőségei és egyre változatosabb, izgalmasabb játékokat, versenyeket kínálnak mindenkinek.

Bankolj, gazdálkodj, gyarapodj és nyerj a PontVelem programmal!

A versenyek lényege, hogy az alapvető pénzügyi, banki ismereteket játékos formában, de valós környezetben ismerhessék meg a diákok, mindeközben értékes nyeremények is markukat üthetik úgy, mint például egy Samsung okostelefon, táblagép, mini-hifi vagy akár egy 120 000.- Ft értékű Campz kétnyelvű (angol-magyar) egyhetes nyári kalandtábor, a Bakonyban.

 

BankVelem verseny általános iskolák részére is!

hirdetes

 

A PontVelem Okos Programmal az iskolák is csak nyerhetnek!

 

Az első iskolai nyereményjáték ebben a tanévben, a BankVelem beindító verseny, melynek lényege, hogy az 50 leggyorsabb iskola, ahol lesz 5 új PontBank Professzor és 5 új diák regisztráció, Samsung terméket nyer. Az 50 nyertes iskola kapcsolattartói közül pedig 10 szerencsés tanár kerül kisorsolásra majd, akik egyenként 2 fős 2 éjszakás pihentető hétvégét zsebelhetnek be, félpanziós ellátással.

Bankolj, gazdálkodj, gyarapodj és nyerj a PontVelem programmal!

A BankVelemmel minden diák játszva nyerhet!:

 

A BankVelem kvíz a banki alapismereteket tartalmazza, amelyek kitöltése során a diák nem csak biztos BónuszPontokat kap PontSzámlájára, hanem az a játékos, aki mind a 6 kvízt kitölti a hat hét alatt, táblagépet, okostelefont, mini-hifit vagy pénztárcát nyerhet.

Bankolj, gazdálkodj, gyarapodj és nyerj a PontVelem programmal!

A hulladékok gyűjtéséért kapott kuponok hátoldalon található Történelmi Érmék gyűjtésével is remek lehetőség tárul a környezettudatos diákok elé! A kuponok hátoldalán a Hősök terén szobrot kapott uralkodókhoz kapcsolódó pénzérmék képei jelennek meg: 14 uralkodónk érméiből egy-egy, valamint 15. érmeként korunk egyik forintérméje szerepel. Nyereményként minden összegyűjtött érme után BónuszPontok kerülnek jóváírásra a diákok PontVelem regisztrációja alatt, az egyéni számlákon, továbbá 5 szerencsés tag 120 000.- Ft értékű Campz kétnyelvű (angol-magyar) egyhetes kalandtáborozáson vehet részt a következő nyáron.

 

A PontVelem Okos Program egész évben remek játékokat kínál, csupa vonzó nyereményekkel! Játékra és nyerésre fel!

 

A BankVelem programot a PontVelem okosprogram támogatta. A PontVelem program gyermekeid neveléséhez is hozzájárul kreatív nyereményjátékok segítségével. Jó szórakozást kívánunk hozzá: kattints ide!

 

 

 

 


 

hirdetes
hirdetes
hirdetes

Szótár

Konferencia helyszín Budapest

Egy konferencia helyszín kiválasztása a legnagyobb feladat a szervezés során, hiszen a legtöbb... Tovább

Gyerekbarát étterem

Ha étterembe megyünk, gyakran otthon kell hagynunk a gyerekeket, hiszen az étterem többi... Tovább

Tovább a lexikonra
hirdetes

Hasznos volt számodra ez a cikk?

Mondd el mennyire!

Szavazatok száma: 161

Átlagos értékelés: 4.8