Ha le szeretnéd kötni a gyerkőcöt és még szórakozni is akarsz, menj babakoncertre a Müpába!

showKapubanner();
kapubanner
kapubanner
kapubanner
hirdetes

Egy igazi hiánypótló program - Babakoncert a Müpában

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

 

Sok szülő találkozik a problémával, hogy nem talál olyan programot a gyerekének, ami egyben szórakoztató és hasznos is. Nos, a Müpában egy pont ilyen programot találhatunk, bárki bármit mond, egyszer érdemes adni neki egy esélyt és kipróbálni! Babakoncert a Művészetek Palotájában!

Hiánypótló program a gyerekeknek és szülőknek - Babakoncert

Mielőtt nekivágnánk a babakoncertnek..

 

Nagyon sokat olvastam a babakoncertekkel kapcsolatban, volt, aki negatív, de a többség mindenképpen pozitívnak találta a babakoncerteket. Én is úgy gondolom, hogy jó szórakozás, mely egyben hasznos tevékenység is, hisz a gyermekünk szórakozás közben fejlődhet és ismerkedhet meg a művészetekkel, a zene világával. Ráadásul mindezt a művészetek fellegvárában, a Müpában. A negatív vélemények többnyire a helytelen helyzetfelismerésből erednek, hisz a legtöbb szülő nem tudja, mire számítson, ezért általában nem is azt kapja, amit elképzelt. Érdemes előre beszerezni a jegyeket, hisz sokan felkészületlenül indulnak neki az útnak, felkarolva a gyerkőcöt, ami valljuk be, nem egy egyszerű dolog. Hogy ezt elkerüljük, – hisz egy valóban hiánypótló programról beszélünk – már előre vegyük meg a jegyeket online, így elkerülhetjük a macerákat és felmerülő problémákat.

hirdetes

 

Ami sokszor nem egyértelmű a babakoncerttel kapcsolatban

 

Sokak számára nem egyértelmű, hogy ide a babákkal nem énekelni megyünk. De nem ám. Itt a zenehallgatás a lényeg, hisz itt ismerkedik meg gyermekünk elsőnek a zenével. Aki úgy indulna útnak, hogy a programban énekelgetés lesz, csalódás fogja érni. Egy babakoncerten az anyukák – mert főként anyukák szoktak lenni a programon, ez pedig főként a gyes miatt szokott így lenni – szabadon engedhetik babájukat, mászkálhatnak a többi baba között, miközben szól a zene, szép teremben, kellemes környezetben élvezhetik a zenét babák és mamák. Egy anyuka nem is kívánhatna többet.

 

 

Csinálj belőle igazi családi programot!

 

Hívd el párodat, legyetek együtt, hidd el, lehet belőle igazán jó programot csinálni, ami még inkább összehoz titeket. Néha muszáj kiszakadni a szürke hétköznapokból, és a Müpa babakoncertjén valóban mind együtt tölthetitek a napot. Hogy még szebben zárjátok a napot, foglaljatok asztalt a Bohém Étterembe, ezt ide kattintva már most meg is tehetitek: Fine dining étterem Budapest. Sokan nem tudják, de ez az étterem a Müpával egy épületben található, így nem kell messzire vonszolni a családot egy finom vacsoráért. Induljatok haza telt pocakkal, ami után a gyerkőc is biztosan elfárad, így könnyű lesz az elalvás is!

hirdetes
hirdetes
További cikkek ebben a témában
hirdetes
anya anyaság apa baba fejlesztő gyerek gyerekek

Szótár

Páros wellness

Egy páros wellness tökéletes választás lehet arra, hogy egy kicsit a szülők kettesben... Tovább

Kemence

A kemencében készült ételek utánozhatatlan ízvilágát szinte mindenki szereti, hiszen ez a... Tovább

Tovább a lexikonra
hirdetes

Hasznos volt számodra ez a cikk?

Mondd el mennyire!

Szavazatok száma: 172

Átlagos értékelés: 4.9