Alu dobozaidért cserébe most akár egy Samsung Galaxy Tab 3-at is kaphatsz!

kapubanner
kapubanner
kapubanner
hirdetes

Alu dobozaidért cserébe most akár egy Samsung Galaxy Tab 3-at is kaphatsz!

Vzs

A PontVelem Okos Program tudatos diákok és iskolák programja, mely értékes nyereményekkel játékos formában ösztönöz a szelektív hulladékgyűjtésre és a pénzügyi tudatosságra.

Alu dobozaidért cserébe most akár egy Samsung Galaxy Tab 3-at is kaphatsz!

November 3-án elindult legújabb akció, ami az alu dobozok gyűjtésére ösztönöz, ami szervesen ráépül a már eddig is futó szelektív gyűjtésre, pontgyűjtésre. A bővüléssel tovább nőnek az iskola,  és a diákok nyerési lehetőségei és egyre változatosabb, izgalmasabb játékokat, versenyeket kínálnak mindenkinek.

 

Az Alu doboz gyűjtés-beváltás folyamataAz otthon összegyűjtött alu dobozokat a 88 Tesco hipermarket egyikébe kell bevinni, ahol a dobozokért és a munkáért cserébe egy blokkot kapsz az automatától. A blokk adatait fel kell vinni a PontVelem.hu weboldalra, majd értékes pontokat kapsz cserébe minden alkalommal. Ezután a blokkot pedig be kell dobnod az iskolában található ALU-DOBOZ Blokkgyűjtő dobozba. Ezeket a pontokat válthatod be később termékekre a PontBoltban.

hirdetes

Ezzel a játékkal nem csak Te nyerhetsz, hanem iskolád is, hiszen az összegyűjtött dobozok után Tesco utalványt kap a tanév végén!

 

 

Az Alu doboz gyűjtő programot a PontVelem okosprogram támogatta. A PontVelem program gyermekeid neveléséhez is hozzájárul kreatív nyereményjátékok segítségével. Jó szórakozást kívánunk hozzá: kattints ide!

 


 

hirdetes
hirdetes
játék

Szótár

Kávéház

Kávéházat keresel Budapesten? Semmiképp se hagyd ki a Világ Legszebb Kávéházát, a New York... Tovább

Balesetbiztosítás gyerekeknek

Balesetbiztosítás gyerekeknek azért olyan fontos, mert manapság a felgyorsult életvitel mellett... Tovább

Tovább a lexikonra
hirdetes
IRATKOZZ FEL A HÍRLEVELÜNKRE!X
Tippek, tanácsok gyerekekről, gyereknevelésről szülőknek! Szeretnél elsőkézből értesülni a legfrissebb hírekről?


A 'FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE' gomb megnyomásával hozzájárulást adsz a hírlevelek fogadásához és elfogadod az Adatvédelmi Szabályzatunkat.