Minden gyermek megérdemli a vidám gyermekkort, azonban sajnos ez nem adatik meg mindegyiküknek. Szerencsére sokat tehetsz Te is értük!

Bejelentkezés  |  Regisztráció  | 2017. December 11. Hétfő - Árpád
hirdetes
 | Szerző: CZs
címkék: család, gyerekek, gyereknevelés

Tegyünk a vidám gyermekkorért!

hirdetes
Legyen vidám a gyermekkor!

Mi az amire a gyerekeknek valójában szükségük vaní? Elsősorban egy szerető és odaadó családra, egy biztonságos otthonra, olyan közösségre, ahol megfelelően fejlődhetnek, tanulhatnak, és fedezhetik fel az egész világot. Ezt a támogatást azonban sajnos nem kapja meg mindegyikük. Most nagyszerű lehetőség nyílik arra, hogy egy puszta kattintással segítsd őket és támogatóikat, hogy végre önfeledten élvezhessék a gyermekkort.

SOS GYERMEKFALVAK MAGYARORSZÁG

 

Az SOS Gyermekfalvak civil szervezet munkája példaértékű. Jövőt biztosítanak családjukat, otthonukat vesztett, veszélyeztetett helyzetű gyermekek számára, akiknek nem adatott meg az a felhőtlen gondtalanság, amely minden gyermeknek járna. Segítenek egy boldog, sikerekben gazdag jövő kialakításában, szerető és gondoskodó családot biztosítanak számukra. 

hirdetes

 

Nem csupán a gyermekek egészséges fejlődését támogatják, de azokat a szervezetek, közösségeket és rendszereket is, akik igyekeznek segíteni a nehéz helyzetbe került családokon. Az útmutatás mellett a gyerekekkel együtt igyekeznek megtalálni a sorsukat érintő megoldásokat. Elkötelezettségük az ország bármely pontján bajba került gyermekekig elér. 

 

Egy együttműködés, amire mindenki figyelmét érdemes felhívni

 

Közös erővel nagyban hozzájárulhatunk az SOS Gyermekfalvak munkájához. Nem csupán pénzügyi támogatással segíthetjük őket, hiszen számos olyan együttműködést is szerveznek, amelyeknek köszönhetően egyszerűen tehetünk valamit azokért a gyerekekért, akik családjuktól, környezetüktől anyagi nehézségek, az elhanyagoltság, vagy egyéb problémák miatt nem kaphatnak annyit, amennyit érdemelnének.

 

Ezúttal az Oxigén Hotel**** Superior Family & Spa gyermekbarát hotel közreműködésével nyílik lehetőség a gyermekek segítésére, akik az Apacuka Zenakarral együtt egy különleges videóban mutatják be a szállodát és annak szellemiségét. Azt kívánjuk, bárcsak minden gyerkőc arcán láthatnánk azt az elképesztő boldogságot, amely a videóban látható gyermekek arcára is kiül. Hihetetlen szórakozásban lehet részük kicsiknek és nagyoknak egyaránt, hiszen különböző izgalmas programmal, szabadtéri játékokkal, gyermek és felnőtt wellnessel, valamint Páfránnyal, a szálloda kabalaállatával várják a látogatókat.

 

Tehetünk együtt egy jó ügyért

 

Most egy kattintással is segíthetsz! Az Apacuka Zenekarral közösen készített videó megtekintése után a hotel 1 Ft-tal, Facebook-on történő megosztást követően 100 Ft-tal támogatja az SOS Gyermekfalvak Magyarország elképesztő munkáját. Ráadásul az Oxigén Hotel YouTube csatornájára feltöltött videó megtekintése után újabb 1 Ft-tal, a megosztás után szintén 100 Ft-tal támogatják a civil szervezetet. Minderre október 25-től november 19-ig van lehetőséged!

 

NINCS MÁS DOLGOD MINT MEGTEKINTENI A VIDEÓT

Ne hagyd ki ezt a fantasztikus lehetőséget, segíts, ha tudsz! A kezdeményezés részleteit, valamint a videókat az alábbi linken találod: adományozás. Tegyünk együtt valamit azokért a gyerekekért, akikért eddig a környezetük nem tudott eleget tenni!

 

hirdetes

Tegyünk a vidám gyermekkorért!

Tegyünk a vidám gyermekkorért!

2017-10-27

A felhőtlen és vidám gyermekkort minden kicsi megérdemli, azonban sajnos nem adatik meg mindegyiküknek. Most egyetlen kattintással felér egy adománnyal!

Szuper egészséges rágcsálnivalók piciknek

Szuper egészséges rágcsálnivalók piciknek

2017-10-05

A gyerekek imádják a különféle édességeket és rágcsálnivalókat, ezek azonban közel sem egészségesek. Készíts a lurkóknak szuper egészséges nassolnivalókat!

Aranyos és vicces idézetek a gyerekektől

Aranyos és vicces idézetek a gyerekektől

2017-10-03

A gyerekek számtalan humoros mondattal örvendeztetik meg a szülőket napról napra. Nem is gondolnád, hogy milyen bölcsességeket fogalmaznak meg az életről.


2017-10-19 Így segíts a gyermekednek az elalvásban!

A megfelelő mennyiségű, pihentető alvás elengedhetetlen a gyerekek megfelelő fejlődéséhez. Olykor azonban rosszul alszanak a kicsik. Segítsd őket az elalvásban!

2017-09-27 A lovaglás pozitív hatásai a gyerekekre

A lovaglás gyerekekre gyakorolt pozitív hatásai bizonyítottak. Tudd meg Te is, hogyan fejlődhet a csemetéd a lovassportnak köszönhetően!

2017-09-26 Hogyan segítheted a gyermeked a tanulásban

Szeptemberben iskolába ment a gyermeked? Nektek is tanulási nehézségeitek vannak? Akkor olvasd el a cikket, hogy megtudd, hogyan segítheted őt a tanulásban!

2017-09-28 Érdekes tippek tanároktól a szülőknek

El tudod képzelni, hogy milyen nehéz lehet 20-30 gyereket felügyelni tanárként egy nap? Éppen ezért vetik be különböző tippjeiket, amiket Te is alkalmazhatsz!

Első hét az újszülöttel

A világ egyik legizgalmasabb eseménye, amikor újszülött érkezik a családba. Semmihez sem hasonlítható változásokat hoz az ember életébe. A...

Miről árulkodik a gyerekrajz?

A gyerekeknél az önkifejezés leggyakoribb, legtermészetesebb módja a rajzolás. Egy gyerekrajz sokszor árulkodik arról, hogy készítőjének hogyan...