A kókuszmatrac babáknak a legjobb választás, hogy gyermekünk egészségesen fejlődjön és nyugodtan pihenhessen.

Bejelentkezés  |  Regisztráció  | 2017. December 11. Hétfő - Árpád
hirdetes
 | Szerző: Melinda Lantos
címkék: anya, anyaság, baba, egészség

Mi kell a babának? - Tanácsok kezdő anyukáknak

hirdetes
Kókuszmatrac babáknak is!

A babavárás minden nő életében különleges állapot, tele várakozással és aggodalommal. Csak remélni tudjuk, hogy gyermekünk egészséges lesz és képesek leszünk jó anyává válni. Persze egészen addig, amíg nem tartjuk kezünkben babánkat és meg nem győződünk róla, hogy minden apró alkatrész a feje búbjától a pici lábujja hegyéig a helyén van, addig nem nyugszik meg a lelkünk.

És ekkor még nem is sejtjük, hogy ez csak a kezdet. Az első babájukat váró anyukák még nem tudják, de ez a szeretettel teli aggódás érzése ettől kezdve végigkíséri az életünket - attól a pillanattól, hogy először megpillantottuk gyermekünket, egészen addig, amíg az apró emberből felnőtt lesz, sőt még azután is.

 

Mindenből a legjobbat a babának

 

Természetesen a születendő babánknak mindenből a lehető legjobbat szeretnénk adni. Ezért gondosan tájékozódunk és válogatunk a babakelengyék és egyéb szükséges eszközök között. Ha már az is kiderült, hogy kisfiút vagy kislányt hordunk a szívünk alatt, akkor a tervezgetés fázisából átléphetünk a tényleges beszerzésre, hiszen már ki tudjuk választani a megfelelő színű babaruhát, ágyneműt és egyéb holmit. Minden közül a legfontosabb, amire biztosan szüksége lesz születendő gyermekünknek - és érdemes ezt nagyon komolyan venni - egy jó matracra a kiságyba.

hirdetes

 

 

Hogyan válasszunk matracot a babaágyba?

 

A baba élete első évében a legtöbb időt az ágyában fogja tölteni, hiszen egy újszülött összesen napi 14-18 órát is alszik, míg a csecsemő 12-16 órát. Ezért olyan matracot kell választanunk, ami megfelelően támasztja a parányi ember gerincét, jól szellőzik, elvezeti az esetleges nedvességet és jól tisztítható.

 

Kókuszmatrac: a csöppségek tökéletes pihenéséért

 

Kókuszrost matrac a megfelelő választás

 

A kókuszrost matrac a fenti követelmények mindegyikének megfelel. Elég kemény ahhoz, hogy megfelelő tartást biztosítson, így a gyermek gerince és izomzata egészségesen fejlődhessen. Emellett nagyon jól szellőzik, a rostok a nedvességet könnyen elvezetik, a baktériumok és gombák nem tudnak megtelepedni. A kókusz matrac nagyon jól tisztítható. A huzatot külön mosógépben moshatjuk, a matracot pedig egyszerűen erős vízsugárral (zuhannyal) átmossuk és megszárítjuk. A Novetex Matrac Biomanufaktúra által forgalmazott kókuszmatrac babáknak remek választás. Az üzletben a szakemberek további hasznos és megnyugtató információkkal segítik a leendő szülőket. 

 

 

Csak egy jó tanács

 

Ahogy már említettük, minden szülő a lehető legjobbat szeretné adni babájának, és ez így van rendjén. Azért jó, ha előre tudjuk, hogy rengeteg fölösleges dolgot fogunk vásárolni a várandósság alatt, amire úgy gondoljuk, hogy szükség lesz, és aztán majd szépen lassan kiderül, hogy mégsem. Kicsit sarkítva, egy újszülöttnek három dologra van szüksége. Szeretetre, anyatejre, és egy jó kókuszmatracra, ahol zavartalanul pihenhet és növekedhet.

 

 

hirdetes

Első hét az újszülöttel

Első hét az újszülöttel

2017-12-10

A szülésre felkészülni lehetetlen. Az újszülött érkezése mérföldkő az ember életében. Kisbabád nyugalmas első hetéért te is tehetsz. Ha odafigyelsz néhány apróságra, te is nyugodtabban vészeled át az első napokat!

Dolgok, amik megváltoznak ha gyermeked születik

Dolgok, amik megváltoznak ha gyermeked születik

2017-09-25

Egy újszülött megérkezése a családba óriási öröm. Vannak azonban dolgok, amelyek megváltoznak, ha gyermeked születik!

Itatópohár - Te gondoltad volna mennyire fontos?

Itatópohár - Te gondoltad volna mennyire fontos?

2017-09-19

Lassan féléves a babád? Hallottál már az itatópohár jelentőségéről? Ha nem, olvasd el a cikket, mert segít elkerülni néhány hibát!


2017-09-26 Vicces pocakfotók - kreativitás felsőfokon

Esetleg most készültük pocakfotózásra? Akkor ezt a cikket ajánlom figyelmedbe, melybe néhány szuper, kreatív fotót gyűjtöttünk egy csokorba.

2017-10-19 Így segíts a gyermekednek az elalvásban!

A megfelelő mennyiségű, pihentető alvás elengedhetetlen a gyerekek megfelelő fejlődéséhez. Olykor azonban rosszul alszanak a kicsik. Segítsd őket az elalvásban!

2017-10-05 Szuper egészséges rágcsálnivalók piciknek

A gyerekek imádják a különféle édességeket és rágcsálnivalókat, ezek azonban közel sem egészségesek. Készíts a lurkóknak szuper egészséges nassolnivalókat!

2017-09-27 A lovaglás pozitív hatásai a gyerekekre

A lovaglás gyerekekre gyakorolt pozitív hatásai bizonyítottak. Tudd meg Te is, hogyan fejlődhet a csemetéd a lovassportnak köszönhetően!

Első hét az újszülöttel

A világ egyik legizgalmasabb eseménye, amikor újszülött érkezik a családba. Semmihez sem hasonlítható változásokat hoz az ember életébe. A...

Miről árulkodik a gyerekrajz?

A gyerekeknél az önkifejezés leggyakoribb, legtermészetesebb módja a rajzolás. Egy gyerekrajz sokszor árulkodik arról, hogy készítőjének hogyan...