Gyerekek és a zene

Bejelentkezés  |  Regisztráció  | 2018. Február 21. Szerda - Eleonóra
hirdetes

Gyerekek és a zene

hirdetes

Érdekes, szép, néha mulatságos videókat láthattok itt, melyben természetesen most is gyerekek szerepelnek.  De most a másik főszerepet a zene kapta. 

2017.11.09.

Pici gyerekek gitároznak

Ezek a pici gyerekek a kezükbe fogták a gitárt, majd egy olyan produkciót adtak elő, ami azonnal elbűvölte a közönséget! Nem egy szokványos előadásról van szó, igazán fantasztikusak ezek a kicsik, joggal merülhet fel a kérdés: Vajon hány velük egykorú gyermek tud ilyen jól gitározni? :)

2015.07.23.

Láttatok már alvajárót zongorán játszani?

Láttatok már alvajárót zongorán játszani?

A 12 éves kislánynak fogalma se volt róla, mit csinál, sőt, nem is emlékezett rá, hogy alvajárás közben elkezdett zongorán játszani.

2014.05.29.

Micsoda táncot mutatnak be ezek a babák!

Micsoda táncot mutatnak be ezek a babák!

A kicsik odavannak a zenéért.  Figyeld csak meg, ha egy kisbabának lejátszol egy jó ritmusú számot, szinte biztos, hogy táncra percül! A videó egy koreai testvérpárról készült, miközben megszólal a zene.  Természetesen a tánc is rögtön elindul! A kislány nagyon jól nyomja!  A tesó egy...

2014.05.22.

2 évesen ropja!  :)  Elképesztő!

2 évesen ropja! :) Elképesztő!

Ez a 2 éves kisfiú William Strokkenboe, miután végignézte a szülei táncversenyét, gondolt egy merészet és rögtönzött  táncbemutatót tartott. Elképesztő, hogy ropja a jive-ot! Őstehetség! Mindenképp nézd meg!  Tuti jól fogsz szórakozni!  

2014.04.20.

Angyal szállt le közénk?  :)

Angyal szállt le közénk? :)

Szereted a klasszikus zenét? Néha kell egy kis ellágyulás, egy kis pihenés.  Amikor csak hallgatod a szép muzsikát.  Alisa Sadikova  - egy 10 éves orosz kislány  -  profikat megszégyenítő módon játszik hárfán.  Olyan, mintha egy angyal szállt le volna közénk!  Fogadd...


1
hirdetes

címkék:IRATKOZZ FEL A HÍRLEVELÜNKRE!X
Tippek, tanácsok gyerekekről, gyereknevelésről szülőknek! Szeretnél elsőkézből értesülni a legfrissebb hírekről?


A 'FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE' gomb megnyomásával hozzájárulást adsz a hírlevelek fogadásához és elfogadod az Adatvédelmi Szabályzatunkat.