Szuper egészséges rágcsálnivalók: legyen öröm az egészséges táplálkozás is! Jobbnál jobb ötletek a gyerekek egészséges rágcsálnivalóihoz.

Bejelentkezés  |  Regisztráció  | 2017. Október 24. Kedd - Salamon
hirdetes
címkék: család, egészség, gyerekek, táplálkozás

Szuper egészséges rágcsálnivalók piciknek

hirdetes
A nassolnivaló is lehet egészséges

A gyerekek előszeretettel fogyasztják a különféle rágcsálnivalókat a nap bármely szakában. Ráadásul a szülők is szívesen dobnak be a táskába egy-egy nassolnivalót, hiszen a kicsik azokat bármikor és bárhol megeszegethetik. A legtöbb ilyen finomság azonban legkevésbé sem járul hozzá a gyerekek egészségének megőrzéséhez. Szerencsére néhány egészséges finomságot Te magad is elkészíthetsz otthon, a gyerekek pedig garantáltan imádni fogják!

Gyümölcsfigurák

 

A legegyszerűbb egészséges nassolnivalók természetesen a gyümölcsök. Jobb esetben a gyermek étrendje alapvetően is tartalmazza őket. Azonban azt sem szabad elfelejteni, hogy a gyümölcsszeleteket bárhova könnyen magatokkal vihetitek egy kis dobozban vagy zacskóban. Ha pedig a csemetéd otthon nyaggat valami finomág miatt, gyorsan és egyszerűen lenyűgözheted őt egy-egy gyümölcsből készült figurával, vagy egy kisebb “csendélettel” a tányérján.

hirdetes

 

Rágcsálnivalók gyerekeknek, amik garantáltan egészségesek

Forrás: bettermom.com

 

Érdemes egy-egy sietős vészhelyzetre előre gyártott, megbízható termékeket is tartani otthon. Az alábbi weboldalon szuper, természetes alapanyagokból készült, egészséges nassolnivalók találhatóak, amelyek garantáltan megfelelőek a kicsik számára, és akkor sem kell kétségbeesned, ha nincs időd készíteni nekik valamit. Így biztos, hogy semmi olyan nem kerül a csemeték szervezetébe, ami tömve van cukorral, és aminek az összetevőit sem ismered. Ráadásul gyerekvitaminok is találhatóak a kínálatukban, amelyek segítségével méginkább hozzájárulhatsz a lurkók egészségének megőrzéséhez.

 

Lapozz tovább az egészséges rágcsálnivalókért!

hirdetes
hirdetes

Szuper egészséges rágcsálnivalók piciknek

Szuper egészséges rágcsálnivalók piciknek

2017-10-05

A gyerekek imádják a különféle édességeket és rágcsálnivalókat, ezek azonban közel sem egészségesek. Készíts a lurkóknak szuper egészséges nassolnivalókat!

Így segíts a gyermekednek az elalvásban!

Így segíts a gyermekednek az elalvásban!

2017-10-19

A megfelelő mennyiségű, pihentető alvás elengedhetetlen a gyerekek megfelelő fejlődéséhez. Olykor azonban rosszul alszanak a kicsik. Segítsd őket az elalvásban!

Aranyos és vicces idézetek a gyerekektől

Aranyos és vicces idézetek a gyerekektől

2017-10-03

A gyerekek számtalan humoros mondattal örvendeztetik meg a szülőket napról napra. Nem is gondolnád, hogy milyen bölcsességeket fogalmaznak meg az életről.


2017-09-19 A betegségek elkerülése

Az óvodás és iskolás gyermekek hajlamosak könnyedén lebetegedni az őszi-téli időszakban. Egy-egy nyavalya azonban egyszerűen megelőzhető.

2017-09-19 Itatópohár - Te gondoltad volna mennyire fontos?

Lassan féléves a babád? Hallottál már az itatópohár jelentőségéről? Ha nem, olvasd el a cikket, mert segít elkerülni néhány hibát!

2016-11-24 Lurkók receptkönyve

A gyerekek kedvencei közül kimaradnak a gyümölcsök, zöldségek, hiszen nem adnak olyan finom „ízélményt” mint egy szelet süti. Elmondjuk, mit tehetsz!

2017-09-28 Érdekes tippek tanároktól a szülőknek

El tudod képzelni, hogy milyen nehéz lehet 20-30 gyereket felügyelni tanárként egy nap? Éppen ezért vetik be különböző tippjeiket, amiket Te is alkalmazhatsz!

Mi kell a babának? - Tanácsok kezdő anyukáknak

A babavárás minden nő életében különleges állapot, tele várakozással és aggodalommal. Csak remélni tudjuk, hogy gyermekünk egészséges lesz és...

Egy sziámi ikerpár mindennapjai

Lassan 28 évesek lesznek a lányok, Abby és Brittany (1990. március 7.), és köszönik szépen, jól vannak. Amerikában élnek, és nyaktól lefelé...